Lars Gunnar Aas

Ny managing partner i CLP

CLP har valgt Lars Gunnar Aas som ny managing partner. Lars har vært partner i CLP siden 2008, og vil i tillegg til managing partner-rollen opprettholde arbeidet sitt for firmaets klienter. Han er spesialisert innen oppkjøp & fusjoner (M&A) og private equity, og har omfattende erfaring med hele bredden av internasjonale og innenlandske transaksjoner, strategiske investeringer og aksjonærsamarbeid, hvor han bistår bedrifter, private equity-/venture capital-fond og andre investorer.

I en kommentar sier Lars:

Jeg ser frem til å lede mine meget dyktige kolleger og ha en aktiv rolle i CLPs videre utvikling. Jeg kjenner firmaet godt ettersom jeg har vært med omtrent siden det ble etablert, og det siste året som styreleder, og det blir spennende å ta fatt på nye oppgaver i tillegg til saksarbeidet. Det forenkler jobben min at CLP er veldrevet og har eiere som har en tydelig felles oppfatning av sentrale verdier og firmaets retning og rolle i samfunnet. Jeg vil rette en stor takk til min forgjenger Fred Arthur Andersen for den betydelige og gode innsatsen han har lagt ned over mange år for å ta CLP dit vi er i dag, og hvor vi er godt posisjonert for veien videre.»