Advokat/Fullmektig

Vi er alltid på jakt etter nye lagspillere som kan bidra til gode resultater for våre kunder. Som advokat eller advokatfullmektig i CLP vil du bli del av et allsidig og imøtekommende team bestående av høyt kvalifisert problemløsere. Du vil få anledning til å arbeide med spennende og varierte oppdrag for både norske og internasjonale kunder innenfor våre kjerneområder, og samtidig utvikle deg til å bli en svært god advokat.

Vi mener at suksess er resultatet av mange kloke hoder som arbeider sammen. Vi legger derfor stor vekt på samarbeid og kompetanseutvikling, og er alltid opptatt av å spille hverandre gode. Dette har skapt et unikt arbeidsmiljø preget av flate strukturer, generøsitet og prestasjonslyst. Sammen med oss får du alle muligheter til å utvikle deg både personlig og profesjonelt under tett oppfølgning av våre partnere og mer erfarne advokater.

Gode resultater krever til tider stor arbeidskapasitet. Til gjengjeld tilbyr vi stor fleksibilitet i din arbeidshverdag, og vi gjør vårt beste for å legge til rette for dine behov.

Vi har plass til flere på laget og ser etter deg med interesse innenfor et eller flere av våre kjerneområdet, sterke faglige og sosiale kvaliteter og gode samarbeidsevner.

Har du lyst til å bli en del av vår unike arbeidsplass, send gjerne en søknad.