CLP har bistått D2L med oppkjøpet av H5P Group AS

CLP har hatt gleden av å bistå det ledende globale teknologiselskapet innen læring, D2L, med oppkjøpet av H5P Group AS, hvilket forsterker D2Ls dedikasjon for å tilby kraftfulle læringsopplevelser.

H5P er en leverandør av banebrytende programvareplattformer for interaktivt innhold som lar brukerne lage og dele interaktivt innhold. H5P ble grunnlagt i 2014 og er hovedsakelig lokalisert i Norge med omtrent 30 ansatte. H5P har en global brukerbase på tvers av mer enn 50 land, en plattform brukt av hundretusener av universiteter, bedrifter, skoledistrikter, skoler og andre organisasjoner og betjener millioner av individer rundt om i verden.

Ved å kjøpe H5P planlegger D2L å fortsette forvandling av måten verden lærer på. D2L er engasjert i å investere og bidra til H5P-fellesskapet, inkludert støtte H5Ps åpen-kildekode-fellesskap. Konsernsjefen og grunnleggeren av H5P, Svein-Tore Griff With, har gitt følgende uttalelse om oppkjøpet: «Jeg er ekstremt begeistret for å jobbe sammen med D2L for å fremskynde vår fremdrift mot visjonen om H5P. Sammen vil vi akselerere arbeidet vårt med å hjelpe skapere over hele verden med å lage bedre interaktivt innhold raskere.» Konsernsjefen og grunnleggeren av D2L, John Baker, har også gitt følgende uttalelse: «Vi er henrykt over at H5P nå er en del av D2L. Hos D2L mener vi det skal være enkelt å lage engasjerende og kraftfullt læringsinnhold for å hjelpe brukere med å oppnå bedre læringsresultater, og H5Ps rekke av brukervennlige læringsinnholdstyper er i verdensklasse.»

CLPs team har bestått av Lars Gunnar Aas, Kristoffer Gjesdahl, Julie Reinfjord, Hanne Heltne, Fred Arthur Andersen, Stephan Brodschöll, Jon Lauvstad Kruken og Magnus N. Ryenbakken.

CLP gratulerer partene med transaksjonen!

For mer informasjon, se her.